skip to Main Content
      +A A          

SVARBI INFORMACIJA

Primename, kad asmenys, kurie už 2021-uosius metus UAB Komunalinių paslaugų centrui yra pateikę prašymus atleisti nuo kintamos Vietinės rinkliavos dedamosios (Nuostatų 2 priedą) turi ne vėliau kaip iki 2022 m. sausio 30 d. pateikti prašymo formoje nurodytus dokumentus:

  1. Pažymą iš elektros energijos tiekėjo, kad nekilnojamojo turto objekte per prašomą laikotarpį sunaudota ne daugiau kaip 45 kWh/3 mėn. elektros energijos. Jei sunaudotas didesnis elektros energijos kiekis, pateikiami papildomi paaiškinimai su tai patvirtinančiais dokumentais;
  2. Dokumentą (-us), patvirtinantį (-čius), kad per nurodomą laikotarpį nekilnojamojo turto objekte nebuvo gyvenama arba jame nebuvo vykdoma ūkinė veikla (seniūnijos išduota ir seniūno patvirtinta pažyma, Kauno rajono butų ir kitų patalpų savininkų bendrijos valdymo organo, jungtinės veiklos sutartimi įgalioto asmens ar savivaldybės vykdomosios institucijos paskirto bendrojo naudojimo objektų administratoriaus pažyma, sodininkų bendrijos pirmininko pažyma) arba šių dokumentų kopijas, kitą informaciją).

Nepateikus Nuostatų 2 priedo prašymo formoje nurodytų papildomų dokumentų perskaičiavimas bus anuliuotas.

Back To Top